Ejerlejlighed
La Cours Vej 14, 1. TV., 2000 Frederiksberg

SOLGT

Kontantpris
-
Boligtype
Ejerlejlighed
Udbetaling
-
Brutto/Netto *
-/-
Ejerudgift
-
Byggeår
1906
Værelser
4
Boligareal
121
Grundareal
-
Sagsnummer
E19-6801
Energimærke
E
* Brutto / netto er standardfinansiering ekskl. ejerudgift.
Vis billede oversigt   -  Fuldskærmsvisning
Flot indflytningsklar familiebolig.
Flot familiebolig - helt indflytningsklar.

Super flot 4 værelses lejlighed - beliggende på rolig sidevej kun et stenkast fra 5. Juni Plads, med kun 200m til Skolen på La Cours Vej, Børnehuset Sneglehuset lige rundt om hjørnet og med rigtig gode P-muligheder lige udenfor døren. Lindevang Metrostation er beliggende få minutter fra lejligheden.
Lejligheden, der er beliggende i meget velholdt ejendom fra 1906 indeholder: Fordelingsentre med adgang til alle lejlighedens rum. Flot hvidt køkken med spisekrog med plads til 2-3 personer. Stor lys stue med udgang til sydvendt altan (med elektrisk markise) og dobbelte franske døre til stort soveværelse/stue. Stort forældresoveværelse med god plads til skabsvæg, godt børneværelse med kig til gården. Lækkert badeværelse (gulvvarme) med separat bruseniche, vaskemaskine og vindue mod gården - badeværelset er meget stilrent, holdt helt i hvidt.
Lejligheden fremstår som en klassisk herskabslejlighed med parketgulve, stuklofter og fyldningsdøre.

Til lejligheden er der tinglyst er loftsværelse på 16 m2 med adgang via hovedtrappen. Rummet er opvarmet og vil være helt ideelt til gæsteværelse, teenageværelse eller kontor.

Lejligheden er beliggende i mindre ejerforening med styr på tingene. Der er netop blevet renoveret gård og kloak, hvor udgiften er blevet afholdt af sælger.
Ejendommen byder på hyggelig fælles have, cykelskur, eget kælderrum, tørrerum & vaskekælder (med mulighed for opsætning af egen maskine). Ejerforeningen udlejer 4 erhvervslokaler, der indbringer en lejeindtægter, der dækker ca. 17% af ejerforeningens faste udgifter: Lejligheden har derfor en lav ejerudgift.

Super flot lejlighed, der er lige til at flytte ind i - rigtig godt alternativ til en villalejlighed.