Villa, Liebhaverejendom
Asgårdsvej 8, 1811 Frederiksberg C

SOLGT

Kontantpris
-
Boligtype
Villa, Liebhaverejendom
Udbetaling
-
Brutto/Netto *
-/-
Ejerudgift
-
Byggeår
1903
Værelser
8
Bolig/kælder
250/107
Grundareal
203
Sagsnummer
V19-6799
Energimærke
E
* Brutto / netto er standardfinansiering ekskl. ejerudgift.
Vis billede oversigt   -  Fuldskærmsvisning
Sjældent udbudt ejendom med fantastisk beliggenhed
Skøn, sjældent udbudt ejendom med med allerbedste beliggenhed på Frederiksberg. Asgårdsvej er en hyggelig, lukket villavej ved Frederiksberg Alle. Huset er i 3 plan og er med et boligareal på 250 m2 + 74 m2 kælder ideelt som familiebolig. Underetagens hjerte er et unikt køkken/alrum med brændeovn og vinduespartier med kig til gårdhaven og nedgang til viktualie-/vinkælder. Derudover er der stort indgangsparti med plads til garderobe, hall, grovkøkken, værelse, ældre toiletrum med brus, fyrrum med fjernvarmeanlæg og bryggers/vaskerum, hvorfra der er udgang til gårdhaven.
1.sal: er indrettet med repos med adgang til dejlig stue med brændeovn og udgang til skøn og lys havestue med store, nye glaspartier. 2 store værelser/stuer samt ekstra værelse. 2.sal er indrettet med 3 store, lyse værelser, det ene med brændeovn og udgang til hyggelig, sydvestvendt balkon. Der er godt loftrum, der kan benyttes til opbevaring. Ejendommen trænger til nogen istandsættelse/opdatering
Ejendommen er opført i 1903 og er et hyggeligt og imødekommende hus med skøn gårdhave.

Stemningen på Asgårdsvej er helt særlig og det har den altid været. Betty Nansen boede selv i nr.8 på sine ældre dage. Storm P. var en anden af vejens beboere. Der er helt roligt, nemt at parkere og alligevel kun 500 m fra Frederiksberg Have, indkøb og et væld af hyggelige restauranter, caféer og teatre samt tæt på kommende Metrostation på Frederiksberg Allé.
Bemærk de lave ejerudgifter.