Ejerlejlighed
Dronningens Tværgade 34, 2. 4., 1302 København K

SOLGT

Kontantpris
-
Boligtype
Ejerlejlighed
Udbetaling
-
Brutto/Netto *
-/-
Ejerudgift
-
Byggeår
1957
Værelser
1
Boligareal
79
Grundareal
-
Sagsnummer
E19-6781
Energimærke
-
* Brutto / netto er standardfinansiering ekskl. ejerudgift.
Vis billede oversigt   -  Fuldskærmsvisning
Prinsessegården - skøn vestvendt 3 værelses med 4 altaner.
Skøn 3 værelses med 4 altaner (3 mod vest og 1 mod øst) - perfekt beliggende i Prinsessegården lige ved Kongens Have i ejendom med elevator. Ejendommen ligge i hjertet af det gamle København og er tegnet af b.la. Kay Fisker og nu fredet.
Udover en fantastisk beliggenhed har lejligheden en god indretning. De 79 m2 er fordelt på entre med garderobeskab, skøn spisestue med karnap og dobbelte glasdøre til den ene af de vestvendte altaner, stor opholdsstue med 2 vestvendte altaner ligeledes med adgang fra dobbelt glasdøre .De store dørpartier giver et skønt lys i lejligheden. Originalt, velholdt køkken med hvidmalede, snedker lavede skuffer og skabe. Fra køkken, stue og spisestue er der fri udsigt over trætoppene på den store plads/Dronningegården, der er omkranset af samme smukke bygninger i 4 vinkler. Fra stue og spisestue er der adgang til mellemgang, der fordeler til stort badeværelse med hvide fliser og terrazzogulv. Badekar er fjernet og der er lavet stor bruseniche ligeledes med terrazzogulv samt soveværelse med skab og udgang til den østvendte altan mod Borgergade. Der er massive parketgulve.
Flot opgang med elevator. Godt loftrum til disposition. Fælles vaskeri.
Skønt og roligt beliggende og alligevel med gåafstand til dagligvareindkøb og Kongens Have og tæt på restauranter, cafeer, Strøget mv.

Husdyr er ikke tilladt.