Ejerlejlighed
Aksel Møllers Have 8, 8. TV., 2000 Frederiksberg

Kontantpris
3.395.000
Boligtype
Ejerlejlighed
Udbetaling
170.000
Brutto/Netto *
13.795/12.253
Ejerudgift
2.131
Byggeår
1944
Værelser
2
Boligareal
62
Grundareal
-
Sagsnummer
E19-6800
Energimærke
D
* Brutto / netto er standardfinansiering ekskl. ejerudgift.
Vis billede oversigt   -  Fuldskærmsvisning
Sjældent udbudt udsigtslejlighed på 8 sal i Aksel Møllers Have
BEMÆRK INGEN FÆLLESLÅN. Nu har du mulighed for at erhverve denne flotte indflytningsklare 2 værelses ejerlejlighed med en af byens bedste udsigter. Her er udsigt over byens tage så langt øjet rækker. Lejligheden er beliggende i den ikoniske ejendom Aksel Møllers Have, som er centralt beliggende i det populære svømmehalskvarter.

Denne lejlighed skiller sig i den grad ud fra mængden på grund af beliggenheden og indretning. Lejligheden, som er 62 m2 indeholder: Fordelingsentre , opholdsstue med stort panoramavindue, hvor du fængsles af udsigten over Københavns tage, og med udgang til sydøstvendt altan. Altanen ligger dejligt i læ, da den er bygget ind i ejendommen. Det gør naturligvis, at altanen er meget anvendelig, og der kan nydes mange hyggelige stunder samtidig med, at man betages af panoramaudsigten ud over byen, som hver dag giver nye indtryk afhængigt af vejr, lys og årstid. Fra entreen er der ligeledes adgang til lejlighedens dejlige soveværelse, oprindeligt pænt badeværelse med siddekar som er delvist renoveret, samt flot Vordingborg køkken fra 2013. I den forbindelse blev der lagt nyt el i køkkenet.

I 2017 blev lejligheden omfattende renoveret med bla. nyt el , samt nye Junckers parket gulve i entre, stue og soveværelse. Lejligheden blev ligeledes gjort delevenlig, hvorfor der blev opsat nye vægge. Endvidere blev det oprindelig loft erstattet med 2 lag gipsplader med isolering . Lejligheden fremtræder meget pæn og velholdt.

Ejendommen byder på moderne fællesvaskerier, tørrerum, cykelkælder, barnevognsrum & skønt, grønt gårdmiljø med fælles borde/bænke, overdækket cykelparkering og legeplads. Endvidere er der kælderrum til disposition. Der er indlagt bredbånd og Kabel- TV.

Ejendommen er beliggende tæt ved cafeer, Frederiksberg Centret, Frederiksberg Have, Metro Cityring samt gode indkøbsstrøg.

Lejligheden er beliggende i velfungerende ejendom, som er meget velholdt og senest i 2016/2017 har fået udskiftet/renoveret faldstammer og udskiftet af vandrør. Denne lejligheds andel af fælleslånet er indfriet af sælger.

Udlejning tilladt.

Det er tilladt at have husdyr.

Den nye Metrocityring som kører til Rådhuspladsen og forbinder Østerbro, Nørrebro mv. har station på hjørnet af Godthåbsvej/Aksel Møllers Have.