Uafhængig rådgivning er vores varemærke

Ejendomsmæglerfirmaet Irving Jensen & Co. er etableret i 1986 og er centralt beliggende på Frederiksberg.Vi er uafhængige af kreditforeninger, pengeinstitutter og forsikringsselskaber. Derfor kan du altid være sikker på hvis interesser vi varetager, nemlig dine.

Vi er alle uddannet ejendomsmæglere eller bankuddannede og har alle mange års erfaring med vurdering og salg af fast ejendom, hvilket sikrer dig en kompetent rådgivning.

Vi er specialister i vurdering og salg af boliger for dødsboer og restejerlejligheder for investorer. Mange af vores sælgere er også private. Vi formidler salg af ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, villalejligheder, rækkehuse, grunde samt udlejningsejendomme overalt i København, Frederiksberg og området omkring København.

Vi yder seriøs rådgivning, en engageret indsats, den allerbedste service og en professionel sagsbehandling uanset om du skal købe eller sælge.

Du finder de boliger vi har til salg på irvingjensen.dk samt på de mest benyttede boligportaler, herunder boligsiden.dk, boliga.dk og samtlige ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).