Åboulevard 14, 1. TV., 2200 København N

Herskabelig lejlighed ved Søerne - mulighed for 3 soveværelser.

Hyggelig herskabslejlighed på 105m2 fordelt på 4 værelser. Lejligheden ligger centralt og i flot fredet ejendom tegnet af arkitekt Ulrik Plesner på grænsen mellem Nørrebro, Frederiksberg og København K. Ejendommen fremstår velholdt med flotte opgange, pæne facader og hyggelig, grøn gård.
Lejligheden indeholder: Entre, lækkert køkken/alrum med hvidt elementkøkken med lysegrå stenbordplade, flot lysindfald og hyggekrog ved vindue med udsigt til gården. Køkken/alrummet har plankegulv med gulvvarme. Stort, flot badeværelse holdt i hvidt og gråt med både fritstående badekar, separat bruseniche, vaskesøjle og vindue. Hele ombygningen hvor der er indrettet køkken/alrum og det store badeværelse er foretaget i 2008 og er godkendt af Københavns Kommune og Kulturarvstyrelsen, hvilket er et krav i fredede ejendomme.
Derudover er der en stor stue med charmerende karnap med kig til Søerne. 2 gode soveværelser. (Mulighed for opsætning af væg, så alle værelser har separat indgang.)
Alle vinduer mod Åboulevard har termoforsatsruder, hvilket bevirker, at der er minimal støj i lejligheden.
Ejendommen byder på stor lukket fællesgård med borde/bænke, legeplads, boldbane og store grønne arealer. Gåafstand til Metro, indkøb og offentlig transport.
Gode parkeringsmuligheder, da beboerlicens til parkering også dækker det Grønne P-hus som ligger lige ved ejendommen (pris på beboerlicens afhænger af bilens brandstofforbrug). Gæsteparkering på timebetaling er også muligt i det Grønne P-hus.
Lejligheden er utrolig velegnet som familiebolig eller som delelejlighed for 2-3 studerende. Der betales ikke ejendomsskat, da ejendommen er fredet.
Husdyr tllladt.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling