Godthåbsvej 35, 4. MF., Aksel Møllers Have, 2000 Frederiksberg

Flot 2 værelses lejlighed på 81 m2 med altan og elevator

Superflot stor 2 værelses med stor altan i den eftertragtede bebyggelse Aksel Møllers Have. Lejligheden er på 81 m2 og fremstår i overordentlig god stand og lige til at flytte ind i.

Lejligheden indeholder: Stor entre med stort garderobeskab og med fransk dør til stor opholdsstue med panoramavindue med skønt kig over Aksel Møllers Have og med udgang til altan med morgen/middagssol. Fra altanen er der flot kig ned af Godthåbsvej. Meget stort soveværelse med dobbelte franske døre til stuen. Lille mellemgang med små indbygningsskabe. Lækkert hvidt Svanekøkken med alle hvidevarer, herunder integreret opvaskemaskine, spots i loftet og 60 mm køkkenbordplade. flot flisebadeværelse i sort granit med opmuret bruseniche og sænket loft med spots. Hvidpigmenterede massive parketgulve.

Ejendommen har elevator, altaner, termovinduer og tag - alt renoveret i 1999. Bredbånd & IP telefoni samt kabel TV. Moderne fællesvaskerier, tørrerum, cykelkælder og skønt, grønt gårdmiljø. Endvidere er der kælderrum til disposition.

Ejendommen har en rigtig god beliggenhed i Svømmehalskvarteret direkte til det skønne parkområde Aksel Møllers Have og med et rigt cafe- og butiksmiljø og med Metro-station lige uden for døren. Endvidere byder ejendommens nærområde på Frederiksberg Have, Frederiksberg Centret, svømmehal, Metro og meget mere. Ejendommen har fået udskiftet vinduer, tag, altaner, renoveret elevatorer mv. Der er i 2017 gennemført projekt med udskiftning/renovering af faldstammer og udskiftning af vandrør. Udgift til finansiering af projektet er indeholdt i ejerudgiften.Der er elevator i ejendommen, moderne vaskerier, tørrerum, cykelkælder samt kælderrum til disposition. Der er indlagt bredbånd og mulighed for kabel-TV. Stort aflukket, velholdt og hyggeligt gårdmiljø med borde/bænke og nyindrettet legeområde.

Den nye Metrocityring har station på hjørnet af Godthåbsvej og Aksel Møllers Have. Cityringen kører til Rådhuspladsen og forbinder til Østerbro, Nørrebro mv.

Husdyr er tilladt.

Udlejning tilladt.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling