Stengårds Alle 199, 1. 5., 2860 Søborg

Flot indflytningsklar lejlighed med mulighed for 3 soveværelser

Super lækker lejlighed med stor terrasse.
På 1.sal på Stengårds Alle 199 ligger denne flotte, lyse lejlighed. Boligareal 99 m2 + ca. 50 m2 terrasse. Lejligheden er pt. indrettet som en 3 værelses, men kan nemt ændres ved at indrette et værelse i en del af stuen, så det bliver en 4 værelses med 3 gode soveværelser.
Boligen fremstår lys og indbydende med store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald. Lejligheden er i dag indrettet med en meget stor opholdsstue med åbent, funktionelt køkken i hvide elementer og med alle hvidevarer, 2 gode værelser med indbyggede skabe, stort, lækkert badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Flotte lyse parketgulve.
På den store terrasse kan man både lave en hyggelig oase til afslapning, et hyggeligt spiseområde med grill og opstille et væld af blomsterkrukker. Terrassen er en del af en større fælles terrasse.

Ejendommen er fra 2009, er velholdt og der er elevator, fælles tagterrasse på 2.sal, hvor der er en lille sandkasse, hvor de små kan hygge sig, såfremt der er børn i husstanden.
Nærmeste skole og daginstitution ligger under 1 kilometer væk, og med Netto i samme bygning er der tæt til indkøb. Brugsret til stort fælles P-areal, hvor man som beboer får udleveret 2 parkeringskort.
Brugsret til kælderrum.
Udlejning tilladt. Husdyr er tilladt, dog ikke hunde.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling