Maribovej 17, st. tv., 2500 Valby

Valby - Flot, lys 2 værelses med brugsret til have

* Indflytningsklar 2 værelses lejlighed
* Flot lysindfald
* Rigtig god og roligt beliggenhed midt i hyggeligt villakvarter
* God som delelejlighed
* God ejerforening


Flot indflytningsklar og meget lys 2 værelses ejerlejlighed, der ligger i høj stueetage med udsigt og brugsret til dejligt fælles haveareal, der give følelsen af, at man bor i en villalejlighed. Maribovej 17 ligger roligt, ugeneret og uden genboer i pæn ejendom fra 1933.. Ejendommen ligger som nabo til dejligt grønt område. Boligarealet er på 55 m2, og indrettet med rummelig fordelingsentre, dejlig lys stue med skøn udsigt til det grønne havemiljø , stort soveværelse, pænt lyst og rummelig køkken, badeværelse med brus. Flotte bræddegulve overalt, Stuklofter, Store vinduespartier, der giver flot lysindfald. Kælder-og loftsrum til disposition. Egen vaskemaskine i kælderen, hvor der er også er mulighed for at tørre tøj. Lejligheden er også ideel som delelejlighed.
Alt i alt har du her en dejlig lys indflytningsklar lejlighed, hvor du med få trin er nede i det skønne havemiljø med borde og stole.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter med skøn ugeneret fælleshave med tilhørende borde og stole. Ejendommen har pæne opgange. Gåafstand til S-toget ved Danshøj Station og kun 20 min på cykel ad Den Grønne Sti til indre by. I nærområdet er Vigerslevparken med fodboldbaner og Damhussøen med løberuter. Gode indkøbsmuligheder på Valby Langgade.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale