Sankt Pauls Gade 8, 4., 1313 København K

København K - 126 m2 øverst i flot ejendom fra 1854

Unik og lys ejerlejlighed i 2 plan ved Frederiksstaden - beliggende øverst i smuk ejendom fra 1854 med et at områdets skønneste gårdmilljøer.

Lejligheden har et boligareal på 126 m2, der på 4.sal er fordelt med stor entre med trappe til 5.sal, ældre køkken i åben forbindelse og med fritlagt bindingsværk til alrum og dejligt gennemgående lys, stort brusebadeværelse med vindue, soveværelse samt stue. 5. sal er pt. indrettet som et stort rum med flere kviste og ovenlysvinduer. Rummet vil kunne opdeles så der kan indrettes flere soveværelser. På 4.sal er der bræddegulve. 5.sal væg til væg tæpper lagt på plader. Det store grønne gårdmiljø og den brede gade giver fornemmelse af lys og luft.

Lejligheden sælges for dødsbo og trænger til istandsættelse.

Sankt Pauls Gade 8 ligger fantastisk i Nyboderkvarteret, et af Københavns meget attraktive og charmerende kvarterer, hvor der ro, hyggelige cafeer og restauranter og gåafstand til Kongens Have og Kastellet og Metro ved Marmorkirken. Sankt Pauls Gade er en charmerede, ensrettet gade med flotte gamle ejendomme.

Brugsret til kælderrum.

Skoledistrikt: Nyboder Skole.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale