Kenny Drews Vej 89, st. tv., 2450 København SV

Skøn familievenlig lejlighed med altan og stor terrasse

Skøn, lys 4 værelses med sydvendt altan mod kanalen og stor træterrasse mod det dejlige fælles havemiljø. Lejligheden har høje og brede vinduespartier der giver skønt gennemgående lys i lejligheden. De 97 m2 er indrettet med entre med skabe der er i åben forbindelse med dejligt køkken alrum. Fra alrummet er der et par trin ned til stuen, hvor der er udsigt over kanalen og udgang til altanen .
3 gode soveværelser - de 2 ligger mod gården og har udgang til den skønne træterrasse og det 3. ligger i forlængelse af stuen og har 2 franske altaner og udsigt over kanalen. Derudover er der et lækkert badeværelse med gulvvarme og vaske-/tørremaskine og stor bruseniche.

Lejligheden er beliggende på øen Lindholm på Sluseholmen - der er en eftertragtet ejerforening med lille udskiftning. Ejerforeningen har et dejligt gårdmiljø og eget kajaklaug, hvor der kan lånes kajakker og padle boards. Kajaklauget har en ponton ud for trappenedgangen mellem Kenny Drews Vej 53 og 55, som ligger med adgang fra gårdmiløet. Brugsret til eget kælderrum.

Der er gode indkøbsmuligheder & cafeer. Amager Fælled ligger lige bag haveforeningerne på den anden side af Sluseløbet. Derudover sejler den hyggelige havnebus til indre by på lidt over 20 minutter. Området har egen skole og flere daginstitutioner. Der er etableret havnebad i kvarteret, hvor der også er mulighed
for vinterbadning. Metroen åbner i 2024 og får station ved Fordgraven - få minutters gang fra lejligheden.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale