Aksel Møllers Have 4, st. tv., 2000 Frederiksberg

Åbent hus: 21. august fra kl. 11:00 til kl. 11:15

Ideel delelejlighed med super god beliggenhed

Med bedste beliggenhed i meget attraktivt og trygt område sælges denne store, lyse 3 værelses ejerlejlighed på 80 m2 + altan. Ejerlejligheden ligger i meget høj, ugeneret stueetage i bebyggelsen Aksel Møllers Have med fri udsigt til parken.

Lejligheden indeholder: Entre med indbyggede skabe. Stor lys stue med stort vindue med fri udsigt og udgang til dejlig, solrig altan. Fra stuen er der franske døre til spisestue/værelse. Derudover er der soveværelse mod gården . Hvidt elementkøkken samt pænt brusebadeværelse. Der er lagt flydende gulv ovenpå det originale parketgulv, termovinduer og en god planløsning.

Til ejendommen hører stort grønt gårdmiljø med masser af hyggekroge, cykelparkering, moderne fællesvaskerier, tørrerum samt eget kælderrum.
Ejendommen har i 2017 gennemført projekt med udskiftning/renovering af køkkenfaldstammer og udskiftning af vandrør i bad og køkken. Udgift til finansiering af projektet er indeholdt i ejerudgiften. Badeværelsesfaldstammer udskiftes i perioden august 2022 - ca juni 2023 uden yderligere udgift for ejerne.

Ejendommen lige ved Frederiksberg Svømmehal i gåafstand til caféer, hyggelige butikker, Frederiksberg Centret, Metro, Frederiksberg Have, dagligvareindkøb og få meter fra Metro Cityringen. Derudover i gåafstand til Handelshøjskolen, Landbohøjskolen mv.

Ideel til forældrekøb/delelejlghed eller investeringslejlighed.

Udlejning tilladt.

Husdyr tilladt.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale