Fyrrevang 58, 2830 Virum

Rækkehus til istandsættelse - attraktiv beliggenhed.

Rækkehus med samlet etageareal på 106 m2 + 32 m2 kælder - med fantastisk god beliggenhed tæt på de hyggelige grønne områder ved Lindevangen med boldbane, legeplads mv. samt naturskønne omgivelser i Geelskov.
Huset er opført i 1944 og er i 2 plan med etageareal på 106 m2, heraf 1.sal på 39 m2, som ikke er godkendt til beboelse.
I stueplan er der entre, gammelt køkken, dejlig stue med brændeovn og store vindues- og dørparti mod haven. Der vil i den ene del af stuen kunne indrettes et ekstra værelse eller køkken kan flyttes, så der bliver et stort køkken/alrum og køkkenrummet indrettes til værelse. Derudover er der værelse med trappe til 1.sal samt gammelt badeværelse med bruseniche. 1.sal er indrettet som et stort rum med Velux vinduer. Der vil kunne opnås tilladelse til at indrettet 1.sal til bolig. Det vil bl.a. kræve efterisolering. Tagbelægningen er skiftet. Trappe til 1.sal vil med fordel kunne flyttes, så den ligger i forbindelse med entreen og med opgang midt i huset vil der kunne indrettes 2 selvstændige værelser på 1.sal.
I kælderen er der et forrum, et stort disponibelt rum samt et fyr-/vaskerum. Derudover er der ca.35 m2 krybekælder, der vil kunne udgraves.
Hyggelig have med ugenert terrasse. Huset er opvarmet med nyere naturgasfyr. På 1.sal er der elradiatorer.
Ejendommen trænger indvendigt til en del istandsættelse, herunder fornyelse af badeværelse, køkken, udskiftning af elinstallationer, faldstamme mv.
Der er sikker skolevej til Kongevejens Skole, som ligger omkring 800 meter fra adressen. Der er heller ikke langt til
daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og offentlig transport med både regional- og S-tog, og pendleren kan desuden glæde sig over
den nemme tilkørsel til motorvejen.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling