Slotsherrensvej 110, 2720 Vanløse

Familievilla på 135 m2 + 48 m2 stor garagebygning

Der er tilbagekøbsret til Københavns Kommune, som i forbindelse med handlen udskydes af sælger til år 2055. Evt. frikøb koster derefter ca. kr.1.660.000,-, såfremt beløbet betales inden 31.3.2020
Familiebolig på 135 m2 med mulighed for 4 soveværelser.
Der er en rigtig god garagebygning på 48 m2 med 2 vippeporte samt stort parkeringsareal foran garagen.
Huset er opført i 1973 og er indrettet med fordelingsentre med garderobe, stor vinkelstue med store vinduespartier og udgang til dejlig og ugenert sydvestvendt terrasse med udendørspejs, dejligt spisekøkken med hvide elementer og meget skabsplads. Det er muligt, at åbne køkkenet ind til den store stue. Derudover er der lyst soveværelse med indbyggede skabe, værelse med indbyggede skabe, stort værelse (opr. 2), oprindeligt badeværelse med liggekar samt nyt brusebadeværelse, godt bryggers med vaskemaskine og med udgangsdør.
Opvarmning er pt elvarme samt ældre varmepumpe. Sælgers samlede udgift til el (varme og forbrugsel) er årligt ca.kr.18.000 efter reduktion i statsafgift.
Tag på hus og garage er udskiftet i starten af 1990´erne. Der er udhus og overdækning med plads til cykler og tørre tøj mv.

Huset ligger tilbagetrukket fra Slotsherrensvej og har dejlig, solrig have som grænser op til vejlaugets fællesareal, som vedligeholdes af vejlaugets medlemmer i fællesskab.

Der er kun 400 m. til Islev S-staition og cyjkelaftstand til metrostationen på Vanløse Station,.Vanløses shoppingcenter Kronen med et bredt udvalg af butikker. Gåafstand til Krogebjergparken. Skoledistrikt: Husum Skole.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling