Randbølvej 36, 2720 Vanløse

Katrinedalskvarteret - attraktiv familiebolig til istandsættelse.

KATRINEDALSKVARTERET - Villa til istandsættelse

Skøn villa med attraktiv og dejlig beliggenhed - børnevenligt og med få skidt til den meget søgte Katrinedals Skole. I trygt villakvarter tæt ved Metro.

Der er tilbagekøbsret til Københavns Kommune, som i forbindelse med handlen udskydes af sælger til år 2055. (sælger betaler kr.679.040,- for udskydelsen). Såfremt køber ønsker at frikøbe ejendommen og få aflyst deklarationen kan dette kunne ske mod betaling af yderligere ca. kr. 2.847.600,- gældende til 31.3.2021.


Etageareal er 244 m2 + veranda og garage - heraf boligareal 152 m2 + 9 m2 bad i kælderen, der vil kunne godkendes til beboelse.
Stueplan er indrettet med hall med trappe til 1.sal og kælder, stor, lys stue i forbindelse med spisestue - begge rum med stuklofter og fra spisestuen er der udgang til veranda. Derudover er der stort soveværelse, køkken og badeværelse med kar. 1.sal er indrettet med stort værelse (tidligere 2), værelse med trappe til 2.sal, thekøkken og toiletrum. På 2.sal er der indrettet 2 mindre værelser og et opbevaringsrum.
Kælderen er indrettet stor fyr-/vaskekælder, viktualierum, stort brusebadeværelse, 2 disponible rum og garage.

Ejendommen har status som enfamiliesejendom, men var opført som 2 familiiesejendom, så der burde være mulighed for at lave en sådan opdeling igen, hvis 2 generationer eller vennepar ønsker at erhverve ejendommen sammen.

Dejlig sydvestvendt forhave med flere terrasse og beplantning, herunder figentræer mv. og baghave, der kan indrettes med græsplæne. Derudover er der en overdækket terrasse.

Randbølvej ligger i roligt og hyggeligt villavej placeret på grænsen mellem Frederiksberg og Vanløse og nær Metro.
I en radius af få 100 meter er der daginstitution og skole lige over for og der er heller ikke lang til Grøndalsparken og gode handlemuligheder.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale