Ørnholmvej 17, 3070 Snekkersten

Luksusbolig i naturskønne omgivelser

Luksusbolig til den store familie, 2 generationer eller blandet bolig/erhverv - helt unik gulpudsetejendom med stråtag med boligareal på 526 m2. Ejendommen er oprindeligt opført i 1946 og total istandsat gennem de senere år og fremstår i dag som en fantastisk bolig med køkken/alrum med pejs, specialdesignet af Karen Wellendorfph fra Funktion, Boffi badeværelser, smukke, lyse stuer og værelser med dobbelte, sprossede døre - i stueplan med direkte udgang til ejendommens skønne terrasser og på 1.sal som franske altaner. Det er en ejendom ud over det sædvanlige - både ude og inde.
Her bor man i helt eventyrlige omgivelser - direkte til sø og med egen lille skov med kinesisk thehus og 2 terrasser bygget ud i søen. Ejendommen er meget harmonisk med god atmosfære og indrettet i en super lækker og gennemgående stil og i materialer af meget høj kvalitet, bl.a Dinesen gulve, douglasgran i hele længder, Ølandsfliser mv.
Hyggelig pejsestue med højt til loftet, stor spisestue med oprindelige indbyggede vitrineskabe, flere store værelser, 4 badeværelser og 1 gæstetoilet, lækkert bryggers samt stort kontor/studie. Fra alle rum er der smuk udsigt til søen og den flotte grund på 15.668 m2. På 1.sal er der indrettet et ekstra køkken/alrum og det kan sammen med et eller flere værelse udgøre en selvstændig enhed, hvis 2 generationer ønsker at erhverve ejendommen sammen eller som separat gæsteafdeling.
Udover de 526 m2 bolig er der stort opbevaringsrum på 1.sal og en kælder på 56 m2, der er indrettet med vinkælder, stort vaskerum, værksted samt teknikrum. Ejendommen er opvarmet med miljørigtigt jordvarmeanlæg. Energimærke A2.

Muret garage i samme stil som ejendommen. Indgangsområde med søsten/pigsten.

Huset ligger højt på en skrånende grund mod søen og bådebroen/terrassen ved søen, Her er flotte stensætninger, bålplads, udendørsbruser og sti langs søen ind i den del af grunden, der er naturskov og hvor the-huset ligger.

Her er ro og fred og kun 4-5 km til Helsingør Bycenter, havn og strand. Statsskoven er nærmeste nabo og der er flere gode rideskoler og mulighed for opstaldning.
Der er let adgang til Helsingør motorvejen og det tager ca. 30 min at komme til København.

Skoledistrikt:Tikøb Skole. Der er 10 min til skolen med bus og stoppestedet ligger under 100 m fra Ørnholmvej 17. Rudolf Steiners vuggestue, børnehave og skole i Kvistgård ligger ca.8 min kørsel væk.

Ring for aftale om fremvisning.

Kontakt os

  • Anne Halvor Jensen

  • Ejendomsmægler M.D.E./Valuar/Civiløkonom - Indehaver
  • M: 40738223

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale